Prefectul Alexandru Moldovan, după incendierile de mașini din Rădăuți: ”Am cerut Poliției să-și dubleze eforturile și să facă lumină în aceste cazuri, astfel încât rădăuțenii să se simtă în siguranță”

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a reacționat la suita  de incendieri de autovehicule petrecute în ultimele trei zile în municipiul Rădăuți, fapte rămase deocamdată cu autori necunoscuți:

”În ultimele zile, în municipiul Rădăuți s-a produs incendierea a trei autoturisme. Indiferent de motivație, producerea unor asemenea fapte cu un profund caracter antisocial nu poate fi acceptată sau tratată cu ușurință.

Cetățenii sunt îndreptățiți să solicite și să beneficieze de un climat de liniște și siguranță, iar instituțiile statului sunt datoare să-l ofere, zi de zi și ceas de ceas.

Am solicitat tuturor structurilor MAI cu atribuții în acest sens să-și dubleze eforturile și să facă lumină în aceste cazuri, astfel încât rădăuțenii, toți cetățenii județului să se simtă în siguranță”, a transmis prefectul Alexandru Moldovan.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other