Prefectul Alexandru Moldovan, la deschiderea sesiunii de examinare practică pentru permise auto: ”sperăm ca în de 2-3 luni de zile, să rezolvăm extremul decalaj pe care îl avem”

Prefectul județului Suceava Alexandru Moldovan a fost prezent astăzi la deschiderea sesiunii de examinare practică a candidaților în vederea dobândirii permisului de conducere auto, împreună cu examinatorii detașați de la alte servicii publice comunitare din țară.

El a arătat cu acest prilej că ”demersurile pe care le-am făcut de la nivelul Instituției Prefectului, dar și cu ajutorul colegilor de la Direcția Generală Permise și Inmatriculări, precum și conducerea Ministerului Afacerilor Interne, ne-au permis și ne vor permite ca într-un interval de timp, sperăm noi de 2-3 luni de zile, să rezolvăm extremul decalaj pe care il avem.

Această logistică, acest ajutor pe care îl avem acum, acordat de colegii din alte județe, este unul singular la nivelul întregii țări, în ultimii 32 de ani.

În același timp, vom face și demersuri pentru a acoperi resursa umană deficitară la nivelul examinatorilor din județul Suceava, astfel încât împreună cu instructorii școlilor de șoferi, să vă oferim un serviciu public de calitate.”, a dat asigurări prefectul Alexandru Moldovan.

”Sper că veți avea încredere că ne vom desfășura activitatea cu onestitate, vă doresc succes la examen!” a fost mesajul său către cei prezenți.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *