Prefectul Alexandru Moldovanu, după videoconferința cu Klaus Iohannis și Ludovic Orban: Reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus este singura cale de a ține sub control răspândirea epidemiei

Prefectul Alexandru Moldovanu a participat azi, 12.11.2020, la ora 13.00, la o ședință de lucru, în format videoconferință, la care a participat și președintele Klaus Iohannis, prim ministrul Ludovic Orban și ministerul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Pe plan local, la această ședință au participat: prefectul, subprefecții, șefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne, respectiv ai Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră și  Direcției de Sănătate Publică Suceava.

Subiectele discutate în cadrul ședinței de lucru au vizat aspecte legate de măsurile necesar a fi dispuse pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2.

În contextul epidemiologic actual, Instituția Prefectului-județul Suceava face apel la cetățeni să respecte recomandările specialiștilor privind normele de igienă și distanțare socială, precum și prevederile actelor normative în vigoare. Reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus este singura cale de a ține sub control răspândirea epidemiei.

Prefectura reamintește cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.