Prefectul Iulian Cimpoeșu crede că activitatea de la Serviciul de Permise Auto se va debloca de săptămâna viitoare, când se așteaptă întăriri, prin implicarea MAI

Prefectul  județului Suceava, Iulian Cimpoeșu crede  că săptămâna viitoare, activitatea de la Serviciul de permise auto Suceava va fi deblocată, având promisiuni în acest sens de la un secretar de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI)   dar și de la conducerea Direcției  care răspunde de această activitate din cadrul MAI.

”Așteptăm ca săptămâna viitoare să primim întăriri, în urma demersurilor pe care Instituția Prefectului le-a  făcut și le face  în continuare la nivelul Ministerului Afacerilor Interne. Concret, suntem în legătură cu secretarul de stat Irina Alexe precum și cu conducerea  Direcției Regim Permise Auto și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Ministerului. Sperăm ca începând de luni, 22 martie să avem o structură la Serviciul de Permise Auto, care să funcționeze în perioada următoare”, a declarar prefectul Iulian Cimpoeșu.

Reamintim că astăzi, subcomisarul Alexandru Duțuc a renunțat la funcția de șef al Serviciului de Permise și Înmatriculări Auto Suceava, după ce procurorii DNA au stabilit interdicție pentru patru agenți din cadrul Serviciului, inculpați în dosarul de corupție în care sunt implicați aproape toți lucrătorii acestei structuri, pentru care se acceptase inițial să își reia funcțiile de examinatori. Problema este că mai nimeni nu dorește să vină să lucreze la acest serviciu iar de la o zi la alta, numărul sucevenilor care așteaptă să fie programați  pentru susținerea examenului pentru obținerea permisului auto este tot mai mare, fiind acum în jur de 1000, reprogramările fiind prelungite până în luna august a acestui an.  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *