Prefectul Mirela Adomnicăi: ” 300 de kilometri de drumuri naționale au fost reasfaltate, jumătate din lungimea totală a drumurilor naționale din județ, din martie 2017 până acum”

Prefectul Mirela Adomnicăi, în ultima conferință de presă organizată în această calitate, cum singură a precizat, arătând că în prima ședință de guvern de săptămâna viitoare se așteaptă să fie înlocuită din funcție, a punctat câteva realizări în ceea ce privește reabilitarea infrastructurii rutiere pe drumurile naționale din județul Suceava, petrecute în timpul mandatului domniei sale. Ea a apreciat că, dacă în mandatele prefecților anterior s-ar fi făcut la fel de multe lucruri în ceea ce privește infrastructura drumurilor naționale din județ, nu s-ar mai fi vorbit acum despre refacerea acestora ci despre autostrăzi și drumuri expres.

Ea a început prin a spune că, fiindcă am avut parte de o toamnă lungă și frumoasă, inclusiv acum se execută  lucrări aferente în mod normal sezonului de primăvară – vară. Se mai montează parapeți pe DN 17B, se mai execută marcaje pe DN 2E, de la Păltinoasa spre Vârful Dealului – Solca – Poieni Solca – Marginea.

”Din martie 2017 până în prezent, pe raza județului Suceava s-au executat lucrări de așternere covor asfaltic pe o lungime de aproximativ 300 de kilometri de drumuri naționale. Ceea ce înseamnă jumătate din drumurile naționale din județul Suceava. Dacă mai adăugăm și cei 80 de kilometri de pe DN 18, drum complet reabilitat, în fază de recepție, dar și finalizarea celebrei noastre variante ocolitoare a Sucevei, putem discuta de un bilanț mulțumitor în ceea ce privește infrastructura rutieră.

Îmi asum răspunderea când afirm că dacă în fiecare mandat anterior, cel puțin atât s-ar fi realizat în ceea ce privește infrastructura rutieră că la această dată nu mai discutam de   asfaltarea unor drumuri naționale ci discutam de autostrăzi și drumuri expres.

Am convingerea că dacă guvernul și-ar fi finalizat mandatul în termenul reglementat de 4 ani, la final puteam discuta și de recepția variantei ocolitoare a Rădăuțiului și sunt convinsă că puteam discuta despre demersuri, dacă nu chiar despre lucrări în curs de execuție pe varianta ocolitoare a Fălticeniului”, a transmis prefectul de Suceava, Mirela Elena Adomnicăi.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *