Prefectura pornește procedura de verificare a școlilor din județ privind buna funcționare, în perspectiva deschiderii anului școlar 2021 – 2022

Astăzi, 04.08.2021. prefectul județului Suceava, Iulian Cimpoeșu, a transmis o adresă către toate primăriile din județul Suceava prin care solicită să verifice împreună cu managerii unităților școlare, modul de pregătire a unităților de învățământ pentru anul școlar 2021 – 2022, respectiv stadiul realizării acțiunilor de igienizare, asigurare a funcționalității spațiilor, aprovizionarea cu combustibil, asigurarea cu pază a unităților școlare, reparații, construcții, consolidări, extinderi și alte lucrări care au fost demarate pe perioada vacanței.

Problemele identificate care depășesc sfera de competență a autorităților locale precum și măsurile de remediere a acestora vor fi comunicate Instituției Prefectului – Județul Suceava.

Instituţia Prefectului – judeţul Suceava se va implica activ în asigurarea unei bune desfăşurări a procesului de învăţământ într-un cadru corespunzător.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *