PREGĂTIRE MARE PENTRU CEA DE-A VII-A EDIȚIE A SPECTACOLULUI ”SIMFONII DE TOAMNĂ”, PE ESPANADA CENTRALĂ A ORAȘULUI

Esplanada din fața Casei de Cultură Suceava este la această oră, acoperită de scaunele pregătite pentru cele 6000 de participanți la Regalul de muzică  ”Simfonii de Toamnă”. Cel mai preocupat dintre toți pentru a se asigura buna organizare a evenimentului, Nicu Zgăbei, a reușit să transmită doar câteva cuvinte: ”Regalul de muzică ”Simfonii de Toamnă”, este oferit de Clubul Rotary Suceava Bucovina locuitorilor municipiului. Împreună vor realiza un proiect caritabil devenit tradițional, ca o consecință directă a valorii spectacolului”, a transmis Nicu Zgăbei, președintele în exercițiu al Clubului Rotary Suceava- Bucovina.
Potrivit unui comunicat de presă anterior, Clubul ROTARY SUCEAVA-BUCOVINA va organiza Joi, 13 Septembrie 2018, începând cu ora 19:00, a VII-a ediţie a evenimentului cultural SIMFONII DE TOAMNĂ.
Anul acesta, sucevenii vor petrece o memorabilă seara de toamnă în compania renumiţilor artişti de la OPERA NAŢIONALĂ ROMÂNA IAŞI, artişti care vor interpreta arii celebre de muzică clasică.
Spre mijlocul primei luni de toamnă, oraşul Suceava va vibra pentru câteva ore iar orchestra, corul şi corpul de balet vor reuni 140 de artişti de elită. Concertul extraordinar va avea loc pe Esplanada Casei de Cultură a Sucevei, accesul făcându-se doar pe bază de invitaţie, începând cu ora 18.00.
“Dăruiţi comunităţii împreună cu Rotary” este mesajul cu care membrii Clubului derulează acest proiect şi în 2018, după extraordinarele ecouri ale primelor şase ediţii ale evenimentului.
Organizarea regalului de muzică clasică la Suceava SIMFONII DE TOAMNĂ, ediţia a-VII-a, va fi posibilă datorită partenerilor care ni s-au alăturat în eveniment, alături de aceştia, proiectul fiind susţinut de nume importante din mediul de afaceri local, de autorităţile locale şi de mass-media.
Primele şase ediţii ale evenimentului au adus pe scenă artiştii de la Filarmonica din Botoşani în 2012 şi 2014, de la Opera Naţională Română din Iaşi în 2013 şi 2016, de la Filarmonica Naţională “Serghei Lunchevici” din Chişinău în anul 2015 şi de la Filarmonica George Enescu din Iaşi în 2017.
Acest eveniment a ajuns de la statutul de proiect la statutul de eveniment datorită superbului public, datorită sucevenilor care s-au regăsit în ceea ce am adus pe scena şi ne-au determinat să fim mai buni cu fiecare an ce trece. Aceasta este normalitatea spre care ne îndreptăm şi pe care ne-o dorim la noi acasă, în Suceava.
Ne bucură foarte mult că toamna la Suceava este acum asociată cu Simfoniile. Trăim cu convingerea că oricât de mult am încerca să facem pentru comunitatea din Suceava, nu este suficient, aceasta merita întotdeauna mai mult decât ceea ce putem noi face.
Mulţumim pentru susţinere, Suceava!”

Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunităţii.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *