Premieră la Putna: „Astăzi, minte-mă frumos”. Cu Vasile Muraru și Valentina Fătu. Și nu numai: singura actriță putneancă, Oana Ghioca, a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, vine să joace acasă

Un spectacol formidabil  va fi susținut la Casa de Cultură ”Ștefan cel Mare” din Putna.

Doi actori de renume vor fi prezenți la Putna, în comuna în care evenimentele culturale de marcă organizate de primărie și consiliul local sunt un fapt obișnuit deja, pentru a oferi spectatorilor două ore de neuitat.

Locuitorii din Putna și nu numai pot participa, în data de 26 ianuarie 2020, începând cu ora 18, la un spectacol memorabil cu doi actori mari ai scenei românești, Vasile Muraru, directorul Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” și celebra actriță Valentina Fătu-Pătrașcu, un cuplu care aduce bucurie în suflet și zâmbete pe buze, chiar hohote de râs, la fiecare apariție.

“Viața-i o glumă, trăim sau murim, tot oameni rămânem” spunea marele Nae Lăzărescu. Partenerul său de scenă, inegalabilul Vasile Muraru vine la Putna. Haideți să umplem sala!!!!!!”, – acesta este îndemnul cu care primarului comunei Putna, Gheorghe Coroamă, îi invită pe cei doritori la câteva ore de frumos și bucurie.

Și un fapt pe care intenționat l-am lăsat, în prezentarea noastră, mai spre final, ca o surpriză: singura actriță putneancă, Oana Ghioca, a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, vine in premieră să joace acasă alături de colegii săi.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *