Premii de 10.000 de lei pentru campionii suceveni la canotaj, Ionela și Marius Cozmiuc. Ionela Cozmiuc va fi cetățean de onoare a Sucevei

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că municipalitatea suceveană va oferi celor doi campioni suceveni de la Campionatul european de Canotaj de la München, soții Ionela și Marius Cozmiuc, premii în valoare de 10.000 de lei pentru fiecare.

Mai mult, în ședința de Consiliu local din 25.08.2022, primarul Ion Lungu va propune acordarea titlului de Cetățean de Onoare al municipiului Suceava, Ionelei Cozmiuc pentru câștigarea medaliei de aur la Campionatul european de Canotaj de la München.

”Menționez că soțul ei Marius Cozmiuc este cetățean de onoare al municipiului Suceava de anul trecut când a câstigat medalia de argint la Olimpiada de la Tokio.

De asemenea voi propune premierea cu câte 10.000 lei fiecare, a lui Marius și Ionelei Cozmiuc, campioni europeni la Canotaj.

Marius și Ionela sunt cetățeni ai municipiului Suceava, locuiesc pe strada Capitan Grigore Andrei din Burdujeni sat.

Am avut onoarea de ai căsători civil în anul 2017.

Le mulțumesc pentru cinstea și mândria pe care o aduc orașului nostru!” se arată în mesajul transmis de primarul Sucevei, Ion Lungu.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *