Premiul pentru cuplurile de aur oferit de Primăria Suceava va crește la 500 de lei

Consilierii locali ai municipiului Suceava sunt chemați să voteze joi, 30 aprilie a.c., în ședința ordinară a lunii aprilie, un proiect inițiat de primarul Ion Lungu privind creșterea valorii premiului pe care municipalitatea îl acordă cuplurilor de suceveni care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Este vorba despre creșterea cuantumului acestui premiu de la 400 la 500 de lei.

În expunerea de motive a primarului Ion Lungu, care solicită modificare HCL 75/2017 privind organizarea unor ceremonii în vederea premierii cuplurilor sucevene care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie, se arată că s-a avut în vedere creșterea inflației și condițiile social – economice actuale, luându-se în considerare continuitatea și fidelitatea manifestată de aceste cupluri cât și recunoașterea contribuției pe care aceste persoane și-au adus-o în dezvoltarea comunității.

Astfel, în cadrul oficierii solemne, cuplul sărbătorit va primi un premiu de fidelitate în valoare de 500 de lei, un certificat de căsătorie ”NUNTA DE AUR”, ca un minim gest de recunoștință pentru cei care au fost devotați familiei și comunității.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *