Preot din Iacobeni, găsit mort într-un canal. Anterior, consumase băuturi alcoolice la un bar din localitate și plecase către casă pe jos

La 17.01.2021, ora 10:47, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic prin 112 de către un bărbat din comuna Iacobeni, despre faptul că l-a găsit decedat pe Mihai U., de 59 ani, din aceeași localitate, într-un canal lângă pasarela din Iacobeni.  

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că Mihai U. era preot paroh la Biserica Roșu din comună și locuia singur la etajul locuinței sale din satul Drancani, fiind divorțat din anul 2012 și era cunoscut pe raza comunei ca fiind consumator de băuturi alcoolice.

La 16.01.2021 acesta a fost văzut în jurul orelor 17:00, când și-a parcat autoturismul în curtea apelantului și nu l-a mai mutat până a doua zi dimineața.  S-a stabilit că ulterior, decedatul s-a deplasat la barul SC Distins SRL din localitate, unde a consumat băuturi alcoolice până în jurul orei 17:45  și a plecat  pe jos înspre domiciliul său. 

La 17.01.2021, în jurul orei 09:30, persoane din parohia unde își desfășura activitatea victima s-au deplasat la locuința acestuia pentru a vedea de ce nu a venit la biserică, astfel că familia, împreună cu numitul cel care a făcut apelul la 112 au început să îl caute în apropierea locuinței. În jurul orei 10:30, cadavrul lui Mihai U. a fost identificat într-un canal de lângă DN 17 Iacobeni. 

S-a solicitat intervenția detașamentului de pompieri și a lucrărilor de pe ambulanță care au scos trupul neînsuflețit din canalul respectiv, constatând decesul.  

S-a procedat la examinarea corpului celui decedat și nu au fost descoperite leziuni sau urme de violență pe trupul acestuia în afară de cele suferite în urma căderii. Corpul neînsuflețit a fost depus la Morga Spitalului Municipal Vatra Dornei în vederea efectuării autopsiei medico-legale.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *