Preotul de la Mitocul Dragomirnei, care beat fiind la volan a omorât o femeie și a rănit grav pe o alta, a fost arestat pentru 30 de zile

Hotărârea a fost luată azi de judecătorii de la Tribunalul Suceava, după ce preotul George Apetrei fusese reținut pentru 24 de ore
Judecătorii de la Tribunalul Suceava au decis în această seară arestarea pentru 30 de zile a preotului George Apetrei, paroh la biserica ortodoxă din Mitocu Dragomirnei, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui automobil sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.
Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a decis suspendarea lui George Apetrei din calitatea de preot, fiind luată în calcul și excluderea sa din rândul clerului.
Reamintim că marți seară, în jurul orei 20, preotul George Apetrei din Mitocul Dragomirnei a produs un grav accident de circulație în urma căruia o femeie de 41 de ani, mamă a doi copii a murit, iar o altă femeie a fost grav rănită.
Cele două femei se îndreptau spre casă, venind de la muncă, circulând pe marginea drumului, în momentul în care din spate le-a ajuns din urmă și le-a izbit mașina condusă de preotul care se afla în stare de ebrietate și care și-a continuat drumul mai departe fără să oprească să vadă ce tragedie a produs.
Polițiștii l-au găsit pe autorul accidentului la domiciliul propriu, unde s-a comportat ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Preotul Apetrei a fost testat cu aparatul etilotest constatându-se că avea o alcoolemie de 0,88 mg/l în aerul expirat. Chiar și la spital, unde a fost dus pentru a i se recolta probe biologice, George Apetrei a susținut tot timpul că nu consumase băuturi deși avea o halenă alcoolică pronunțată, acuzând doar faptul că nu poate vorbi fiindcă îl dor măselele.

sursa foto: stirileprotv.ro

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *