Președintele CJ Gheorghe Flutur a participat la inaugurarea unui corp nou de clădire la Centrul Școlar ”Sfântul Andrei” din Gura Humorului

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat astăzi la inaugurarea unui corp nou de clădire la Centrul Școlar de Educație Incluzivă ” Sfântul Andrei”, din orașul Gura Humorului.

Alături de Gheorghe Flutur au  fost prezenți la inaugurare prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan precum și inspectorul Școlar general al IȘJ, Grigore Bocanci.

Președintele Gheorghe Flutur a arătat că investiția de la unitatea de învățământ aflată în subordinea Consiliului Județean, în valoare de circa 1,3 milioane de euro a fost finanțat din bugetul CJ.

În noul corp de clădire sunt amenajate 12 săli de clasă, cancelarie, ateliere, grupuri sanitare dar și un amfiteatru cu 150 de locuri.

La Centrul Școlar de Educație Incluzivă ” Sfântul Andrei”, din orașul Gura Humorului învață elevi cu cerințe educaționale speciale din mai multe județe. Școala oferă servicii educaţionale complete, de la clasa pregătitoare până la obținerea calificării profesionale pe nivelul 3, în specializări precum textile, fabricarea produselor din lemn şi servicii. (Foto: Radio Top)

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *