Președintele CJ Gheorghe Flutur a semnat contractul pentru încredințarea lucrărilor de proiectare și realizare a studiului de fezabilitate la centura ocolitoare a orașului Gura Humorului

Contractul pentru încredințarea lucrărilor de proiectare și realizare a studiului de fezabilitate la centura ocolitoare a orașului Gura Humorului a fost  semnat astăzi de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. El a declarat că șoseaua de centură a orașului Gura Humorului va avea o lungime de 8,7 kilometri și va face parte din drumul rapid „Șoseaua Nordului”.

„Această centură se va proiecta la regim de drum rapid cu două benzi pe sens. Întreaga platformă  a drumului are o lățime de 21 de metri, carosabilul este de 14 metri, iar separatorul de sens are doi metri. Avem în vedere intersecția cu DN 17 în giratoriul de la Păltinoasa și următoarea intersecție dincolo de orașul Gura Humorului, spre Frasin, din nou întâlnirea cu DN 17. De asemenea, vor mai fi două intersecții cu drumurile județene care duc la Valea Moldovei și la Voroneț”, a declarat președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.