Președintele CJ Gheorghe Flutur cere Guvernului 7 milioane de lei, ajutor de încălzire pentru Rădăuți. El consideră de neînțeles atitudinea furnizorului de gaze

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a anunțat că  a solicitat astăzi, 17 noiembrie,  o întâlnire la Ministerul Energiei în vederea deblocării problemei gazului metan de la Rădăuți.

La întâlnire urmau să participe ministrul Virgil Popescu, reprezentanții ANRE, furnizorului de gaz și conducerea Primăriei Rădăuți.

”Tot astăzi, la ora 13:00, am cerut ca împreună cu Prefectura Suceava să fie inițiată o Hotărâre de Guvern privind acordarea sumei de 7.000.000 lei ajutor încălzire la Rădăuți.

Este de neînțeles atitudinea furnizorului de gaz care întrerupe alimentarea municipiului în prag de iarnă din cauza unor sume de bani aflate în litigiu din anii trecuți. Sper ca astăzi să se deblocheze situația mai ales ca Guvernul are pe ordinea de zi alocarea sumei solicitate de Primăria Rădăuți.”, a transmis președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *