Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur: ”Spitalul Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava va reveni la normalitate în perioada imediat următoare”

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a transmis astăzi un mesaj care conține convingerea sa că Spitalul județean va reveni în normalitate în perioada imediat următoare. Declarația sa vine în continuarea altora, exprimate anterior, care au căutat să infirme zvonurile privind transformarea Spitalului Județean în spital regional Covid.

”Spitalul Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava va reveni la normalitate în perioada imediat următoare. Am această convingere. Mai mult decât atât, noi, Consiliul Județean, mergem deja mai departe, susținând investițiile prin care Spitalul Județean va crește foarte mult. Avem investiții și proiecte în derulare care nu au fost anulate de pandemie.

În același timp, punem mare preț pe atragerea celor mai buni specialiști care să lucreze la Spitalul Județean Suceava, astfel încât, pe lângă condițiile din Spital, dorim să le oferim și locuințe confortabile, în imediata apropiere.”, a transmis președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *