Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur: Moldovița, Panaci, Putna, Șaru Dornei și Vama vor fi atestate ca stațiuni turistice

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a anunțat astăzi că alte cinci localități din județul Suceava vor deveni stațiuni turistice de interes local. Este vorba despre Moldovița, Panaci, Putna, Șaru Dornei și Vama.

”Noi acte normative ale Guvernului de recunoaște a localităților destinații turistice de interes local din județul Suceava. Vă reamintesc că județul Suceava are un număr de 15 de localități atestate ca stațiuni turistice de interes național, respectiv local la care se vor adăuga încă 5. Este vorba de localitățile Moldovița, Panaci, Putna, Șaru Dornei și Vama.

Ultimul Proiect de Act Normativ al Guvernului referitor la aceste localități, care este bine venit și în acest fel județul Suceava este județul cu cele mai multe localități destinații turistice din țară.

Preocuparea noastră este să transformăm Bucovina în Pol de dezvoltare turistică prin proiecte finanțate din fonduri europene în primul rând prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Reamintim că am depus fișa de proiect pentru introducere a trenului turistic Suceava – Vatra Dornei, modernizarea aerodromurilor și hergheliilor din județ, Tabăra Bucșoaia și altele”, a transmis președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *