Mopan Suceava
Politica

Președintele Flutur a solicitat sprijinul locuitorilor din Burla pentru Viorel Pintiliuc, considerându-l un exemplu de primar eficient și un pilon al dezvoltării Bucovinei, cu o comună care îndeplinește standarde europene

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, și-a continuat turul de forță electoral de astăzi, fiind prezent  la lansarea candidaturii pentru un nou mandat de primar al comunei Burla a liberalului Viorel Pintiliuc. Alături de el au fost și primarii liberali cu rezultate deosebite din Rădăuți, Vicovu de Sus și Horodnic de Sus, precum și candidații liberali la funcția de primar, Dorin Solovăstru, de la Iaslovăț, Liviu Bodnărescu, de la Sucevița și Ionel Vicol, de la Volovăț, împreună cu vicepreședintele PNL Suceava, Dumitru Mihalescul.

Sala a fost plină la Burla, unde un primar apreciat pentru cele trei mandate și pentru numeroasele realizări a fost prezentat publicului. „Cu trei mandate în urmă, Burla era un sat neglijat, iar acum are toate drumurile asfaltate, sistem de apă și canalizare, școli modernizate și o biserică nou construită, fiind în pregătire și un proiect pentru aducerea gazului metan”, a transmis Flutur localnicilor prezenți la eveniment. Președintele Flutur a solicitat sprijinul locuitorilor din Burla pentru Viorel Pintiliuc, considerându-l un exemplu de primar eficient și un pilon al dezvoltării Bucovinei, cu o comună care îndeplinește standarde europene.

𝐂𝐎𝐌𝐀𝐍𝐃𝐀𝐓 𝐃𝐄 𝐏𝐍𝐋 𝐅𝐈𝐋𝐈𝐀𝐋𝐀 𝐒𝐔𝐂𝐄𝐀𝐕𝐀, 𝐂𝐎𝐃 𝐀𝐄𝐏 𝟐𝟏𝟐𝟒𝟎𝟎𝟏𝟓

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *