Președintele Klaus Iohannis participă mâine la inaugurarea Ambulatoriului integrat de specialitate a Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava

Administrația Prezidențială a anunțat pe site-ul propriu că mâine, 16 octombrie 2019, președintele României, Klaus Iohannis va fi prezent la Suceava unde va participa, începând cu ora 10.00, la inaugurarea Ambulatoriului integrat de specialitate a Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou”.

Inaugurarea noii investiții de la Spitalul Județean din Suceava a fost anunțată  cu mai multe zile în urmă de managerul Vasile Rîmbu. Nu s-a vorbit anterior despre participarea la inaugurare a președintelui României iar vizita anunțată vine în contextul în care Vasile Rîmbu a fost propus și este susținut pentru funcția de ministru al Sănătății de către organizația județeană Suceava a Partidului Național Liberal.

Foarte probabil, mâine se  va ști cu siguranță dacă economistul Vasile Rîmbu va accepta provocarea de a-și asuma conducerea Ministerului Sănătății .

Pe de altă parte, noua investiție de la Spitalul Județean Suceava – Ambulatoriul integrat, constituie încă un pas pe direcția modernizării serviciilor medicale la principala instituție spitalicească din județ.

Noua construcție, pe o suprafață desfășurată de 4000 de metri pătrați, cu demisol, parter și patru etaje, a costat 8,2 milioane de euro. Lucrarea a pornit cu  finanțare de la  Consiliul Județean și de la Spitalul Județean de Urgență iar de anul trecut a intrat pe finanțare europeană, prin POR 2014-2020.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *