PREȘEDINTELE PMP, EUGEN TOMAC RECOMANDĂ ALEGĂTORILOR SĂ SE PREZINTE LA REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE ȘI SĂ VOTEZE DA

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, prezent astăzi la Suceava, unde s-a desfășurat ședința Consiliului Județean al PMP în noul sediu al formațiunii politice, a transmis că partidele nu trebuie să se implice în campania pentru referendumul de peste o săptămână privind redefinirea constituțională a familiei.
El a arătat că acesta a fost inițiat de cultele creștine, fiind vorba despre o inițiativă cetățenească iar orice încercare a PSD de a confisca referendumul creează și mai multă confuzie. El a reamintit că PSD este de fapt urmașul Partidului Comunist care a prigonit în secolul trecut cel mai mult pe creștini și nu doar pe creștinii ortodocși.
Eugen Tomac a adăugat că PMP, ca structură politică de centru-dreapta, afiliată Partidului Popular European, respectă familia. În acest context, Declarația Europeană a Drepturilor Omului, asumată acum 70 de ani spune clar că familia este formată dintr-un bărbat și o femeie. De aceea el recomandă populației să participe la vot, să voteze DA dar să știe că nu este un referendum al PSD, lucrurile trebuind să rămână în această logică fiindcă orice altă interpretare face mai mult rău. Și așa întrebarea din buletinul de vot poate produce confuzii iar cetățenii ar trebui să știe clar ce votează, așa cum a fost la referendumul din 2009, când au trebuit să răspundă la întrebarea dacă vor sau nu în România parlament cu o singură cameră formată din 300 de parlamentari . Președintele PMP a precizat că, pentru ca referendumul să fie validat este nevoie să se prezinte la urne minim 6 milioane de români.

Please follow and like us:

One thought on “PREȘEDINTELE PMP, EUGEN TOMAC RECOMANDĂ ALEGĂTORILOR SĂ SE PREZINTE LA REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE ȘI SĂ VOTEZE DA

  • 30 septembrie 2018 la 11:09
    Permalink

    Este primul lucru bun care iese din esapamentul cu emanatii toxice al acestei alcatuiri politice.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *