Mopan Suceava
Politica

Președintele PMP Suceava, Marian Andronache: Partidul Mișcarea Populară a înființat un grup de lucru pentru sprijinirea refugiaților ucraineni  

Marian Andronache, președintele organizației județene PMP și vicepreședinte national al acestei formațiuni politice a anunțat că în Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară s-a decis, în ședința din 04.03.2022, formarea unui grup de lucru pentru sprijinirea cetățenilor ucraineni aflați în situații dificile din cauza războiului din țara lor. Sprijinul vizează două direcții de acțiune: pe de o parte, membrii PMP se vor ocupa de găzduirea refugiaților ucraineni care au nevoie de suport în România; pe de altă parte, PMP va strânge ajutoare umanitare constând în medicamente și produse umanitare și le va distribui în zonele afectate de conflict.

”PMP este solidar cu poporul ucrainean atras fără voia lui într-un război nedrept care afectează dramatic milioane de vieți. În asemenea momente, vom face tot ce ne stă în putere pentru a ajuta femeile, copiii, bătrânii care au fugit din calea războiului pentru a-și salva viața. În același timp, vom trimite medicamente și hrană în Ucraina pentru rămași acasă sub amenințarea conflictului”, a declarat Eugen Tomac, președintele PMP.

Grupul de lucru pentru refugiați și ajutoare umanitare va avea reprezentanți în fiecare județ și va fi coordonat, la nivel central, de președintele PMP Eugen Tomac și de secretarul general adjunct al partidului, Cătălina Bozianu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other