Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur: ”În urma mandatelor de parlamentar ale domnului Ioan Stan nu rămâne nimic”

Președintele PNL Suceava și al CJ Suceava, Gheorghe Flutur a transmis un comunicat de presă în care arată că, în vreme ce Guvernul liberal a alocat 15 milioane de lei din cele 20 de milioane necesare pentru punerea în funcțiune a Spitalului Fălticeni, aflat în subordinea Primăriei, în vreme ce în urma mandatelor de parlamentar al președintelui PSD Suceava, senatorul Ion Stan, nu rămâne nimic.

Prezentăm în cele ce urmează conținutul comunicatului de presă transmis de Gheorghe Flutur:

Guvernul liberal a alocat fonduri pentru achiziția aparaturii necesare deschiderii noului spital din Fălticeni și așteaptă acest moment pentru că lucrările la acest spital au durat cât toate mandatele adunate de parlamentar a lui Ioan Stan, parlamentarul de Fălticeni. Din cele 20 de milioane de lei necesare Spitalului Fălticeni, aflat în subordinea Primăriei Fălticeni, Guvernul liberal a alocat 15 milioane de lei.

Durează foarte mult punerea în funcțiune și aștept ziua deschiderii. Cel puțin, în urma investiției susținute de mai multe guverne, Fălticeni va avea un spital nou și modern, dar în urma mandatelor de parlamentar ale domnului Ioan Stan nu rămâne nimic.

Important este că, de când a venit Guvernul liberal la conducere, în județul Suceava sunt investiții în toate localitățile indiferent de culoarea politică a primarilor, ceea ce îi dă fiori reci președintelui PSD Suceava. După alegerile din 27 septembrie vom vedea dacă Ioan Stan va fi apreciat de conducerea partidului pentru ceea ce a realizat în județ și dacă va mai avea susținerea necesară pentru o candidatură.

Aștept însă cu nerăbdare, domnule Stan, alegerile parlamentare, dacă veți mai fi pus pe listă, să vă întreb răspicat, cu subiect și predicat, ce ați făcut pentru acest județ. După ce în anul 2008, când PSD avea monopol total asupra județului Suceava, anul pe care n-o să-l uitați după ce v-am bătut în alegeri, acum nu reușește să depună liste cu candidați la alegerile locale în toate localitățile din județ ceea ce spune multe despre unde a fost dus acest partid ca urmare a modului în care este condus.

Președinte PNL Suceava, Gheorghe Flutur

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *