Președintele PSD Marcel Ciolacu și secretarul general Paul Sănescu, în vizită la fabrica de încălțăminte Denis Suceava. Întâlnire cu primarii și președinții de organizații

Astăzi, 3 februarie 2022, Organizația Județeană PSD Suceava a primit vizita conducerii centrale a  Partidului Social Democrat.  De la nivel central au fost prezenți Marcel Ciolacu – președintele Partidului Social Democrat și Paul Stănescu – secretarul general al PSD. Din partea organizației județene au fost prezenți parlamentarii PSD de Suceava, primarii, președinții de organizații locale, membrii și simpatizanții partidului.

Întâlnirea a fost precedată de o vizită a delegației la fabrica de încălțăminte Denis.

Președintele PSD  Marcel Ciolacu a subliniat că  „fabricat în România!” rămâne conceptul economic principal al PSD, arătându-se impresionat de activitatea fabricii conduse de domnul Ilie Cornea și de comunitatea celor peste 400 de angajați din cadrul firmei.

În cadrul întâlnirii politice au fost puse în discuție probleme politice și administrative, cu accent pe ceea ce înseamnă responsabilitatea PSD în actuala coaliție.

Președintele Marcel Ciolacu a arătat că  PSD  a  demonstat deja în cele câteva luni de guvernare că are capacitatea de a lupta cu problemele cu care se confruntă populația.

Secretarul general al PSD Paul Stănescu a vorbit despre importanța muncii în echipă și că e important să fie convinsă diaspora că România este o soluție, îndemnând autoritățile publice locale să acceseze cât mai multe fonduri pentru dezvoltarea localităților și creșterea nivelului de trai. 

În același timp,  președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a subliniat faptul că  organizația județeană Suceava are maturitatea organizatorică și politică de contribui prin eforturile sale la soluționarea problemelor existente la nivelul administrațiilor locale, arătând disponibilitatea și implicarea de care au dat dovadă parlamentarii suceveni la solicitările venite din teritoriu.

La întâlnire  au luat cuvântul primarii PSD și președinții de organizații locale ale partidului, care și-au exprimat sprijinul față de hotărârea conducerii centrale de a intra la guvernare, ridicând totodată diferite probleme economico-administrative punctuale, care au fost discutate în vederea soluționării în cel mai scurt timp.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.