Președintele României, Klaus Iohannis vine miercuri 31 octombrie la Suceava, pentru a saluta împlinirea a 100 de ani de la Unirea Bucovinei cu România

Președintele Consiliului Suceava, Gheorghe Flutur a anunțat azi, cu prilejul dezvelirii bustului omului politic bucovinean Iancu Flondor, recunoscut ca principal făuritor al Unirii Bucovinei cu României că în ziua de miercuri 31 octombrie 2018, președintele României, Klaus Iohannis va veni la Suceava pentru a participa la mai multe evenimente dedicate unirii cu România, incluse în calendarul Centenar.
Gheorghe Flutur a spus că județul Suceava este onorat de prezența președintelui țării în Bucovina. El a menționat că în aceste momente de sărbătoare, trebuie ca românii suceveni să fie uniți mai mult decât oricând și sunt chemați să participe la evenimentele prilejuite de sărbătorirea anului centenar.
Prezența președintelui României, Klaus Iohannis la Suceava la manifestările dedicate Unirii Bucovine cu România a fost anunțată la începutul acestei luni pentru data de 27 octombrie 2017. Ulterior a fost infirmată informația. Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur a reconfirmat vizita președintelui României la Suceava, pentru data de 31 octombrie 2018.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.