Mopan Suceava
Evenimente

Prezent la Sărbătoarea Vicovului de Jos, Gheorghe Șoldan a vorbit la superlativ despre vicoveni, Vicovul de Jos și primarul Vasile Țugui

Gheorghe Șoldan, președintele ales al Consiliului Județean Suceava s-a aflat duminică în mijlocul locuitorilor Vicovului de Jos, la evenimentele organizate cu prilejul Zilelor Comunei – Sărbătoarea Vicovului de Jos.

Acesta le-a vorbit celor prezenți despre prioritățile pe care le are ca președinte de consiliu județean și a ținut să-i felicite și să le mulțumească pentru majoritatea covârșitoare cu care l-au reales pe primarul Vasile Țugui și pentru voturile care i-au fost acordate – de trei ori mai multe voturi decât ale principalului său contracandidat.

„M-am bucurat să fiu duminică, de Rusalii, în mijlocul locuitorilor din Vicovu de Jos, al căror primar a ales să sărbătorească această zi și printr-un spectacol de excepție, adunând, astfel, laolaltă întreaga comunitate nu doar la biserică, ci și pe esplanada de lângă Centrul Cultural „Sofia Vicoveanca” din localitate.

O comunitate și un primar pe care, așa cum le spuneam și vicovenilor, i-am dat de multe ori exemplu.

De pe scena evenimentului, le-am vorbit oamenilor despre prioritățile mele ca președinte de consiliu județean și i-am asigurat că nu am uitat ce am vorbit în campania electorală nu de mult încheiată.

I-am felicitat pentru că au ales un primar precum Vasile Tugui (votat cu aproape 90%), primar care a reușit în două mandate să dezvolte vizibil comuna și care are numeroase proiecte de continuare a modernizării Vicovului de Jos.

Totodată, le-am mulțumit pentru că au avut încredere în mine și pentru că, pe 9 iunie, la Vicovu de Jos am primit pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava de trei ori mai multe voturi decât principalul meu contracandidat.

Și sunt zeci de exemple de astfel de comunități care au ales într-o proporție covârșitoare schimbarea cu Gheorghe Șoldan.

Mă onorează , dar mă și responsabilizează în egală măsură.

Sunt determinat, am ținut să precizez și ieri acest lucru, să produc, alături de echipa mea, schimbările de care județul nostru are atât de multă nevoie.

Toate astea pentru ca, într-un final, sper eu chiar finalul primului mandat, 2028, toți mai puțini tineri să plece din județ, iar cei plecați de mult să înceapă să vină înapoi acasă, la copiii lor, la familiile lor”, a transmis, cu încredere, Gheorghe Șoldan.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *