ActualitateEducatie

PRIMA SESIUNE DE ÎNSCRIERI ORGANIZATĂ DE USV CONTINUĂ PÂNĂ PE 18/19 IULIE

Perioada de înscrieri în cadrul sesiunii de admitere iulie 2018 organizată de Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava se încheie pe 18 iulie, pentru specializările unde există probe.
Pentru specializările unde nu există probe, ultima zi de înscrieri este 19 iulie, urmând ca primele rezultate privind admiterea să fie afișate pe 20 iulie. Menționăm faptul că pe 20 iulie (după ora 13:00) candidații vor putea depune eventualele contestații, ale căror rezultate vor fi afișate pe 23 iulie.
Important de reținut este faptul că înmatriculările se fac în perioada 23-26 iulie, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 27 iulie. „Reamintim că persoanele declarate admise au obligația de a se înmatricula în intervalul menționat, în caz contrar aceștia pierd locul”, se transmite în comunicatul transmis de USV.
În ceea ce privește admiterea pentru etnicii români, ultima zi de înscrieri este programată pentru 22 iulie, pentru specializările unde există probe. Pentru specializările unde nu există probe, candidații se pot înscrie până pe 25 iulie. Perioada 23-25 iulie este rezervată probelor acolo unde este cazul. Rezultatele preliminare vor fi afișate pe 26 iulie, acestea fiind urmate de un interval destinat depunerii contestațiilor. Etnicii români declarați admiși trebuie să își confirme locul în perioada 27 iulie – 8 august, prin depunerea actelor în original, urmând ca pe 10 august să fie afișate rezultatele finale.
Informații detaliate despre procesul de Admitere 2018, actualizate constant, pot fi obținute consultând pagina http://www.admitere.usv.ro/.

Please follow and like us:

One thought on “PRIMA SESIUNE DE ÎNSCRIERI ORGANIZATĂ DE USV CONTINUĂ PÂNĂ PE 18/19 IULIE

  • “Reamintim că persoanele declarate admise au obligația de a se înmatricula în intervalul menționat, în caz contrar aceștia pierd locul”?
    ”Aceștia” adica ”persoanele”!!!
    Nu cred ca este un comunicat al USV.
    Trebuie sa fie direct al Ministrului. Sau poate ca Ministrul a instruit pe cineva care sa-i tina locul in folosirea limbii.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *