Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc are un nou website dezvoltat de un grup de tineri câmpulungeni

Mihăiță Negură, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, a anunțat astăzi că Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc are un nou website, modern, cu o funcționare rapidă, adaptabil al diferite tipuri de dispozitive, structurat astfel încât utilizatorul să poată găsi cu ușurință ceea ce îl interesează.

Pe lângă informațiile din administrația  publică și utilitatea sa ca punct de legătură cu cetățenii website-ul oferă și ample informații despre oferta turistică.

”Stimați cetățeni, vă invit să vizitați noul website al Primăriei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, bazat pe aplicația City Desk, dezvoltată de un grup de tineri câmpulungeni. 

  • Aplicația web se află în perioada de testare publică și poate fi accesată la adresa: www.campulung.net. 
  • Aplicația City Desk, funcțională pe toate tipurile de dispozitive mobile și desktop, este dezvoltată pe principiul smart city pentru a administra eficient fluxul de informații al unui oraș și pentru a permite răspunsuri în timp real. 
  • Aplicația web îndeplinește următoarele categorii de funcții: website primărie; arhivă digitală de documente publice, evenimente și anunțuri; index al informațiilor publice; instrumente de promovare turistică; punct de legătură cu cetățeanul.
  • Pe lângă acestea, aplicația oferă adaptabilitate la dimensiunea ecranului oricărui dispozitiv; structură modulară actualizată, care permite adăugarea de noi funcționalități și integrări; structură logică optimizată pentru accesul rapid la informații publice; conținut și contacte ușor de distribuit pe email și social media; formulare și acte necesare sortate pe categorii de interes; modul de achiziții publice; modul pentru posturi disponibile”

Orice eroare sau sugestie poate fi transmisă pe adresa de email: erori@campulung.net@, a mai precizat edilul Mihăiță Negură.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.