Primăria Rădăuţi acordă ”Diplomă de Aur” și premiu de 500 de lei cuplurilor din municipiul Rădăuți care împlinesc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă în cursul anului 2019. Criterii de acordare

Primăria și Consiliul Local al municipiului Rădăuți au anunțat astăzi că au fost aprobate criteriile de acordare a ”Diplomei de Aur” și a unui premiu în valoare de 500 lei, cuplurilor din municipiul Rădăuți care au împlinit/împlinesc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă în cursul anului 2019, precum și a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă în perioada 01.01.2015 – 31.12.2018 și nu au beneficiat de acest premiu.

”Diploma de Aur” și premiul se acordă la cererea scrisă a persoanelor îndreptățite, care se va depune la Registratura Primăriei municipiului Rădăuți, până la data de 16 august 2019.

Cererea va fi însoțită de următoarele documente în original, sau de copii legalizate (unde este cazul):

– actele de identitate ale ambilor soți, din care să rezulte că au domiciliul stabil  pe raza municipiului Rădăuți;

– certificatul de căsătorie.

Aceste acte se vor certifica pentru conformitatea cu originalul de către funcționarul de la Registratură.

Înmânarea diplomelor și a premiilor se va face de către primarul Nistor Tatar, cu ocazia evenimentului Târgul Olarilor ”Ochiul de Păun”, care se va desfășura în luna august, în Rădăuți.

Prin organizarea acestui eveniment, administrația publică locală își arată respectul și prețuirea pentru cei care, trăind o viață împreună, au învățat ce înseamnă familia, loialitatea și respectul”, transmit reprezentanții primăriei Municipiului Rădăuţi.

        

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *