Primăria va cumpăra de la TASA garajele de pe Traian Vuia pentru 460.000 de euro. Se va amenaja în zonă un sediu al societății de transport metropolitan

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat că, după ce s-a aprobat în  Consiliul local municipal cumpărarea activelor TASA de pe strada Traian Vuia de către TPL, societatea de transport public local,  a fost numită de către Consiliul Local o comisie de negociere, aceasta s-a întâlnit de mai multe ori cu reprezentații firmei proprietară a construcțiilor și în opinia sa, a fost negociat un preț bun:  460 de mii de euro respectiv 2,19 milioane de lei va trebui să plătească municipiul Suceava pentru acele active.

”Această sumă va trebui plătită în termen de 180 de zile de la semnarea contractului. Prima rată va fi de 130.000 de euro urmând ca celelalte rate să fie plătite în mod egal până la data de 30 noiembrie 2019. Este un lucru bun, pentru că acolo îmi doresc să facem primul proiect pe transport metropolitan. Suntem în grafic să aducem autobuzele electrice, cu cele pe care le avem, cu altele pe care le vom achiziționa cu localitățile din zona metropolitană să avem acolo sediul societății de transport metropolitan”, a declarat primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *