Primarul Bogdan Loghin anunță.dezbatere publică pentru modificarea organigramei Primăriei Rădăuți. Cum va arăta zona Colegiulului ”Eudoxiu Hurmuzachi”, după modernizarea prefigurată de edilul municipiului

Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin a anunțat că astăzi va  pune pe site-ul Primăriei municipiului în dezbatere publică organigrama referitoare la personalul din primărie, pentru a putea eficientiza activitatea acesteia.

El a mai arătat că joi, 22 Aprilie, în ședința Consiliului Local, printre cele mai importante puncte de pe ordinea de zi vor fi cele care vor cuprinde indicatorii tehnico-economici aferenți pozițiilor bugetare ale investițiilor ( drumuri, trotuare, utilități (apă, canal) zone de promenadă, iluminat public, etc.) precum și bugetul municipiului Rădăuți.

”Unul din proiectele propuse in buget se referă la amenajarea zonei “ Capra neagră” de lângă liceul Eudoxiu Hurmuzachi, zonă foarte interesantă datorită afluxului de tineri care învață la liceu dar și la școala Bogdan-Vodă, care se combină armonios cu numeroasele persoane de toate vârstele, care locuiesc în cartierele învecinate.

Astfel, am îmbinat o serie de elemente, pentru a satisface cerințelor tuturor. Vor fi spatii verzi și flori, arbori nobili, pergole îmbrăcate în trandafiri cu zone destinate șahului și altor jocuri, dar și socializării. Cu siguranță va ieși ceva frumos!”, a transmis primarul Bogdan Loghin pe pagina sa de facebook, atașând și mai multe imagini realizate pe calculator care prezintă felul în care ar urma să arate această parte a municipiului Rădăuți, după modernizare.  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *