Mopan Suceava
Administratie

Primarul Bogdan Loghin anunță: un milion de lei, bani de la guvern, pentru terminarea lucrărilor la Școala Generală nr. 6 din Rădăuți, începute în 2007

Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a anunțat că a fost rezolvată cea mai mare problemă pentru finalizarea unor lucrări la Școala generală nr. 6 din oraș în sensul că va veni o finanțare de un million de lei, după aprobarea cererii executivului rădăuțean către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Adminstrației de a se suplimenta finanțarea pentru acest proiect care a demarat în 2007.

Anunțul publicat de primăria Rădăuți pe site-ul propriu, este următorul:

”Bugetul Primăriei a fost degrevat de aproape 1.000.000 lei ( 200.000 Euro!), prin aprobarea solicitării administrației conduse de primarul Bogdan Loghin de a suplimenta sumele necesare finalizării lucrărilor de la școala 6, ca urmare a actualizării valorii proiectului cu prețul pieței.

Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat suplimentarea din bugetul de stat cu suma de 972.253,86 lei pentru realizarea volumului de investiții începute în 2007 pentru obiectivul Școală Generală cu clasele I-IV și sală de sport situată în municipiul Rădăuți, str. Oborului, nr.14A.

Valoarea totală a proiectului este de 2.939.661,00 lei, din care finanțarea nerambursabilă din partea PNDL este de 2.841.185,86 lei.

Lucrările privind finalizarea obiectivului se derulează într-un ritm alert.”

Imaginea reprezentativă este cea sugerată de pagina online a Primăriei Rădăuți.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *