Primarul Ion Lungu: 30 iunie 2022, noul termen de dare în funcțiune a tronsonului Podul peste râul Suceava – intersecția cu Calea unirii, din ruta alternativă Suceava – Botoșani

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat astăzi că noul termen de dare în funcțiune a tronsonului nr.1 din ruta alternativă Suceava – Botoșani, pe strada Apeductului,  este 30 iunie 2022.

”Se lucrează la tronsonul nr. 1 al rutei alternative Suceava – Botoșani, între Podul de peste râul Suceava, până la intersecția cu Calea Unirii, pe strada Apeductului.

Lucrările avansează destul de bine la devierea conductelor de termoficare, pe care o vom termina în acest an. Canalizarea pluvială este în curs de finalizare.

Se lucrează și la tronsonul de stradă propriu-zisă. Din păcate, acest tronson nu va fi finalizat în acest an, așa cum ne-am propus.

Deși finanțarea este asigurată, nu avem datorii și banii sunt în cont, lipsa forței de muncă calificată și-a spus cuvântul.

Sperăm totuși să turnăm un strat de asfalt în acest an, dacă ne va permite vremea. Noul termen de finalizare este stabilit pentru data de 30.06.2022. Importantă este și calitatea lucrărilor. Trebuie să ne grăbim încet. Vom face presiuni la constructor să respecte noul termen”, a transmis primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *