Primarul Ion Lungu a anunțat că au fost semnate contractele pentru încălzirea din Bazar și pentru concesionarea serviciului de iluminat public

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat că în această săptămână a semnat la Primăria Suceava două contracte pentru investiții importante în municipiul reședință de județ. Unul dintre acestea vizează încălzirea din Centrul Comercial Bazar, iar cel de-al doilea privește concesionarea serviciului de iluminat public din municipiul Suceava.

”Ne ținem de cuvânt.  Am semnat în această săptămână două contracte importante.

Unul dintre acestea vizează realizarea  Instalației de încălzire în Complexul Comercial Bazar cu o valoare de 19.048.978,77 lei fără TVA, cu Asocierea care a câștigat licitația, respectiv firmele S.C. „Conbucovina” S.A., S.C. „ADA Podcons” S.R.L. și S.C. „Loial Impex” S.R.L., toate fiind din Suceava.

Cel de-al doilea contract semnat a fost cu firma S.C. „Urbioled” S.R.L. Iași, care a câștigat licitația, am semnat contractul „Delegare gestiune prin concesiune a Serviciului de iluminat public al municipiului Suceava”, în valoare estimată de 11.750.000 lei pe o perioadă de 5 ani.

Doamne ajută!”, a transmis primarul municipiului reședință de județ, Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.