Primarul Ion Lungu a dat și anul acesta startul la plata impozitelor și taxelor locale. Cei care plătesc până pe 31 martie, au reducere de 10%. Modalități alternative de plată

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a fost, ca în fiecare an, cel dintâi care a taxele și impozitele locale pentru anul 2022 în municipiul reședință de județ.

Se știe că, începând de astăzi,  se pot plăti taxele si impozitele locale pentru anul 2022, la Primaria Municipiului Suceava.

”La prima oră am achitat cu chitanta nr. 1 taxele și impozitele locale aferente anului 2022. Am efectuat plata cu cardul la unul din POS instalate la primărie. Am beneficiat de bonificatie de 10%, la impozitul pe apartament și pe cele două mașini”, a anunțat primarul Ion Lungu.

El a arătat că plata taxelor și impozitelor se poate face numerar la ghișeele primariei, prin virament bancar, cu cardul sau electronic prin aplicația „ghișeul.ro”.

”Pentru cei care vor sa folosească această aplicatie electronică, am prezentat pașii care trebuie urmați.

Programul de plată zilnic este între orele 8.00-18.00.

Rugăm cetățenii care vin să plăteasca la primărie pe culoarul creat până la ghișee sa respecte regulile referitoare la pandemie, respectiv purtatul măștii și păstrarea distanței fizice. Mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *