Primarul Ion Lungu: A demarat inventarierea locuințelor din Burdujeni Sat, unde se dorește racordarea la gaz metan. Primăria va suporta jumătate din costuri, dar nu mai mult de 5000 de lei

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat astăzi că de luni, 14 februarie a.c., a început inventarierea locuințelor din cartierul Burdujeni Sat, ale căror proprietari vor să se branșeze la rețeaua de gaz metan. Precum a anunțat anterior Ion Lungu, Primăria va suporta 50% din costurile de racordare, dar nu mai mult de 5000 de lei.

”De luni a început campania de inventariere efectuată de salariații primăriei de la cabinetul primarului a gospodăriilor din Burdujeni Sat care vor să fie racordate la gaz metan.

Mulțumesc cetățenilor din cartier care au apreciat inițiativa Primăriei și colaborează în acest sens.

Primăria va suporta 50% din costurile de branșare, dacă sunt îndeplinite condițiile legale, dar nu mai mult de 5.000 lei.

Ne propunem să finalizăm această acțiune până la data de 25 februarie, în așa fel încât începând cu data de 1.03.2022 să putem oferi aceste ajutoare la cei care depun documentațiile și îndeplinesc condițiile legale prezentate de consilieri în timpul discuțiilor.

Am avut discuții și cu firmele care au contracte cu Delgaz Grid SA, pentru racordare locuințe la gaz metan în Burdujeni sat.

Am emis avize de săpătură,  mai puțin pe strada 22 Decembrie, unde vom da acest aviz după pornirea stațiilor de asfalt.

Ne dorim să racordăm cât mai multe locuințe la gaz metan astfel încât să putem trece la acțiunea de asfaltare a străzilor.”, a transmis primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.