Primarul Ion Lungu, aflat în Pelerinaj în Țara Sfântă, s-a întâlnit cu Hanna Hannania, primarul orașului Betleem,  înfrățit cu municipiul Suceava. Proiecte comune de colaborare

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că, cu ocazia Pelerinajului pe care îl efectuează în aceste zile în Țara Sfântă, a avut o întâlnire cu primarul orașului Betleem, Hanna Hannania. Cei doi au decis reluarea colaborării care a fost suspendată în ultimii 2 ani, ca urmare pandemiei de Coronavirus.

”Orașele Suceava și Betleem s-au înfrățit în anul 2018, acordul de parteneriat fiind semnat la Suceava și Betleem.

La întâlnire a participat și secretarul general al Consiliului Local, domnul Ioan Ciutac.

Am vizitat Academia de Muzică din Betleem și ne-am propus să inițiem un proiect de colaborare între Liceul de Artă Suceava și Academia de Muzică din Betleem, cu vizita reciprocă a unor copii talentați, viitori muzicieni.

Am convenit într-o primă fază să reluăm colaborarea în domeniul cultural, educațional și economic al oamenilor de afaceri.

L-am invitat pe domnul primar Hanna Hannania, să vină cât mai curând la Suceava.

Este o onoare ca orașul Suceava să fie înfrățit cu orașul Betleem, care are încheiate zeci de parteneriate de înfrățire cu orașe importante de pe întreg mapamondul.

În România suntem al doilea oraș înfrățit cu Betleemul, după Sectorul nr. 1 București și mai nou municipiul Arad.”, a transmis primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.