Primarul Ion Lungu: Au fost finalizate lucrările cu bani europeni la Grădinița cu program prelungit nr. 3 de pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat că încă un obiectiv pe fonduri europene din Exercițiul financiar 2014-2020 a fost finalizat. Este vorba de Grădinița cu program prelungit nr. 3 de pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea. În perioada următoare va fi realizată recepția finală.

Ion Lungu a spus că Grădinița cuprinde 3 săli de grupă, sală multifuncțională, birou administrativ, bucătărie + zonă preparare hrană, cabinet medical, spălătorie + călcătorie, vestiare cu grup sanitar pentru personal, grupuri sanitare la parter și etaj, spațiu tehnic.

Toate aceste funcțiuni au fost obținute prin extinderea și modelarea clădirii existente. De asemenea grădinița este dotată cu un loc de joacă pentru copii, cu spații verzi și alei de acces pietonale și carosabile.

Valoarea investiției este de 4.102.728,29 lei.

Primarul municipiului Suceava a felicitat constructorul pentru lucrările de bună calitate executate și respectarea termenelor contractuale.

”După finalizarea celor două grădinițe pe fonduri europene din Burdujeni-Sat și Zona Centrală, ne concentrăm atenția pe finalizarea grădinițelor din Ițcani și de la Colegiul Mihai Eminescu și totodată pe depunerea de proiecte pe fonduri europene a altor două grădinițe cu program prelungit din Obcini și de la Școala Generală nr 1.”, a mai declarat primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *