Primarul Ion Lungu dorește ca până la sfârșitul lunii iunie să fie dat în folosință tronsonul II din Ruta Alternativă Suceava – Botoșani

Primarul municipiului Suceava, Ion lungu, a anunțat astăzi că se lucrează la finalizarea tronsonului nr II, din Ruta Alternativă Suceava-Botoșani, cel de pe strada Apeductului.

”Ne propunem până la data de 30.06.2022 să dăm în funcțiune acest tronson.

Se lucrează la terasamentul rutei și al trotuarelor. Totodată se lucrează la devierea conductei de gaz metan.S-a finalizat lucrarea de deviere a magistralelor de termoficare urmează a se cupla noile instalații când se oprește furnizarea căldurii în oraș. Este finalizată în proporție de 80 % canalizarea pluvială.

Când se pornesc stațiile de asfalt, sperăm până la sfârșitul lunii martie, să turnăm primul strat de asfalt. S-au virat banii în cont pentru expropieri, în valoare de 349.021 lei, în perioada următoare cetățenii care au fost expropriați pentru acest tronson vor primi banii.

Potențiala aglomerare a circulației în orașul nostru și datorită hubului umanitar pentru Ucraina, de la Aeroportul Salcea, ne obligă să dăm cât mai repede acest în funcțiune acest tronson”, a transmis primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *