Mopan Suceava
Administratie

Primarul Ion Lungu: două săli sportive vor fi construite în cartierul George Enescu, la școlile gimnaziale nr.4 și nr. 8

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat, după ce a participat la proiectul sportiv ”Aleargă pentru sănătatea ta”, la Școala Gimnazială nr. 11 din cartierul Burdujeni, că în cadrul ședintței de Consiliu Local din această lună vor fi aprobați indicatorii tehnico-economici pentru construirea a două săli de sport: una dintre acestea va fi edificată la Școala Gimnazială nr. 4 iar cealaltă la Școala Gimnazială nr. 8, amândouă din cartierul George Enescu.

”Am participat la Școala Gimnazială nr.11 „Miron Costin” din cartierul Burdujeni la proiectul sportiv „Aleargă pentru sănătatea ta”, organizat de Academia de Sport Suceava (Academie coordonată de d-na conferențiar -universitar Elena Vizitiu), în parteneriat cu Primăria Suceava și Școala Gimnazială nr. 11.

La festivitatea de premiere i-am felicitat pe participanți, îndeosebi pe primii 3 clasați la fiecare categorie și i-am sfătuit și recomandat să facă cât mai multă mișcare în detrimentul tabletei și a telefonului!

Felicitări tuturor și vom continua să finanțăm asemenea evenimente sportive!”, a transmis primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *