Primarul Ion Lungu, după explozia de pe strada Tipografiei: Așteptăm evaluarea valorică totală a pagubelor pentru aproba sprijin. Verificări la centrale termice și aragaze, în blocurile din Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat că municipalitatea va acorda sprijin pentru reparații în blocul de pe strada Tipografiei unde azi dimineață s-a produs o explozie din cauza acumulării de gaze:

”Am avut discutii cu cetățenii din blocul în care s-a produs explozia în această dimineață în orașul nostru, pe strada Tipografiei. La discuții a participat și președinta Asociației de Proprietari, doamna Bordeianu Iuliana.

I-am solicitat doamnei președinte să facă o evaluare a pagubelor de pe scara blocului, să putem acorda un sprijin financiar pentru înlocuirea geamurilor și a ușilor afectate. Totodată se lucrează la evaluarea pagubelor din apartamentul afectat de explozie.

De asemenea, am participat la o ședință a Comitetului Judetean pentru Situații de Urgență, unde s-a stabilit realizarea unei comisii mixte formată din reprezentanti ai Prefecturii,ISU, ITM,a i Delgazgrid, ai Primariei  municipiului Suceava, asociatiilor de proprietari etc. pentru verificarea instalațiilor de încălzire și gătit cu gaz metan din clădirile care funcționează în condominiu.

Asteptam să primim evaluarea valorică totală a pagubelor pentru a le aproba în Consiliul local”, a transmis primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *