Primarul Ion Lungu după întâlnirea AMR cu ministrul finanțelor: S-a cerut urgentarea semnării contractelor pe fonduri europene și compensarea impozitului pe venit de la 41,75%, la 60% pe primul trimestru

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a transmis că a participat azi la ședința Comitetul Director al Asociației Municipiilor din România. Au fost prezenți la întâlnire  viceprim-ministrul Daniel Suciu și Eugen Teodorovici,  ministrul finanțelor.

Ion Lungu a arătat că  s-a solicitat din partea primarilor urgentarea semnării contractelor de finanțare pe fonduri europene și compensarea pe trimestrul 1 din anul 2019 a impozitului pe venit de la 41,75%, cât s-a primit, la 60%, așa cum a fost aprobat în bugetul de stat pentru acest an.

 ”Am avut întâlniri și la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și la Ministerul Finanțelor Publice pe tema semnării contractelor de finanțare pe fonduri europene. Primele contracte le vom semna până la sfârșitul lunii mai, respectiv pentru Centrul multifuncțional de la Ițcani și pentru Grădinița din Burdujeni sat”, a transmis primarul municipiului reședință de județ.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *