Primarul Ion Lungu: Grădinița de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” va fi dată în funcțiune pe 1 decembrie 2022 iar cea din curtea Școlii gimnaziale nr.7 din Ițcani, pe 30 iunie 2023

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că Grădinița cu program prelungit de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” va fi dată în funcțiune pe data de 1 decembrie 2022. La o altă grădiniță, din curtea Școlii gimnaziale nr.7 din cartierul Ițcani, lucrările vor fi finalizate până pe 30 iunie, 2023.

”După ce am dat în funcțiune două grădinițe cu program prelungit pe fonduri europene, cea din Burdujeni Sat și cea de pe strada Dobrogeanu Gherea, din zona centrală, lucrăm la alte două  grădinițe, respectiv de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” și la cea din curtea Școlii gimnaziale nr. 7 de la Ițcani.

Cea de la Colegiul ”Mihai Eminescu” (liceul pedagogic) va fi dată în funcțiune la data de 1 decembrie 2022, grădinița cu program prelungit din Ițcani până la jumătatea anului 2023, în aceste zile se pune tabla pe acoperiș.

La Colegiul ”Mihai Eminescu” a fost realizată o pictură murală de mari dimensiuni a lucrării artistice selectate în cadrul concursului dedicat tinerilor artiști din România și Ucraina „Mesajul meu pentru Ucraina” pentru celebrarea Zilei Cooperării Europene 2022.

Așa cum am mai spus, se lucrează la alte două proiecte de grădiniță cu program prelungit în Cartierul Obcini și în curtea Școlii generale nr. 1.

Totodată avem aprobate și două creșe: una licitată în Dealul Mănăstirii și alta în zona Cetății de Scaun.

Infrastructura pentru educație este o prioritate pentru municipalitate.”, este mesajul transmis de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *