Primarul Ion Lungu: ”I-am convins greu pe copiii mei să meargă la vot”

Ion Lungu, care este și președinte al organizației municipale Suceava a PNL consideră că dacă Referendumul pentru familie nu ar fi fost asumat politic de PSD, ar fi fost validat, prin prezență mai mare la vot
Primarul liberal al municipiului Suceava, Ion Lungu, președinte al organizației municipale PNL Suceava a declarat ieri că s-a implicat în campania pentru participare la Referendumul pentru familia tradițională de la sfârșitul săptămânii trecute mai mult decât au făcut-o alți lideri politici locali.
”Eu m-am implicat la referendum în calitate de creștin practicant, pentru că fiecare dintre noi ne declarăm creștini dacă mergem de două ori pe an la biserică, la botez ori la nuntă.
Eu m-am implicat în acest referendum și mâine dimineață dacă va fi un astfel de referendum, mă implic la fel. Îmi pare rău că nu a trecut referendumul eu nu sunt un om radical, sunt un om tolerant dar, ca creștin m-am implicat, am semnat, atunci când acest referendum nu era asumat politic.
Eu sunt convins că, dacă nu era asumat politic de PSD, acest referendum trecea. Am avut discuții cu oameni apropiați, cunoștințe bune, care votează cu mine de ani și ani de zile, chiar din familie, pentru a-i convinge.
Ei spuneau că nu merg să voteze acest proiect al PSD-ului. Mai ales că oamenilor le-a fost frică pentru că pe lângă întrebarea de pe buletinul de vot s-ar putea strecura alte capcane care vor fi introduse în Constituție. În ceea ce mă privește, mi-am făcut datoria iar la nivelul municipiilor reședință de județ suntem cu cei aproape 25% de votanți, pe primul loc în țară din acest punct de vedere.
Greu i-am convins pe copiii mei să meargă la vot. Erau chitiți să nu meargă. Le-am explicat și au decis să meargă, dar foarte greu. Toată lumea a interpretat că acest referendum este o șmecherie marca PSD”, a transmis primarul PNL al municipiului Suceava, Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *