Primarul Ion Lungu: împreună cu Paul Koller, directorul general la SC Ambro SA Suceava, vom constitui Clubul francofon al oamenilor de afaceri din Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că a participat, la invitația Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură din Franța în România, la Gala CCIFER 2022.

La eveniment au fost prezenți oameni de afaceri reprezentativi, parlamentari, miniștri dar și primul-ministrul Nicolae Ciucă, care s-a adresat celor prezenți.

”Am fost invitat să particip la acest eveniment datorită faptului că Primăria Suceava a câștigat competiția „Orașe Durabile 2022” organizat de Ambasada Franței.

Am avut scurte întrevederi cu doamna ambasador al Franței în România, Excelența Sa doamna Laurence Auer, care este cetățean de onoare al municipiului Suceava și cu președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură franceze în România François Coste.

O delegație a municipalității sucevene va participa la un schimb de experiență pe probleme administrative, în luna octombrie, în orașul francez Grenoble.

În luna mai a avut loc la Suceava un Maraton de business organizat de Camera de comerț franceză în România.

Acest lucru arată buna colaborare între municipalitate și Ambasada Franței pe de o parte și Camera de comerț franceză în România pe de altă parte.

Împreună cu domnul Paul Koller, directorul general la SC Ambro SA Suceava, vom constitui Clubul francofon al oamenilor de afaceri din Suceava” a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *