Primarul Ion Lungu în inspecție pe principalele șantiere ale Sucevei. El apreciază că se lucrează relativ bine, în condițiile lipsei forței de muncă calificate

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a transmis că în cursul zilei de astăzi a verificat o parte din lucrările de investiții care sunt în derulare la nivelul municipiului Suceava.Astfel, la  Podul Unirii de peste râul Suceava  se lucrează la pilonul nr. 3 şi culeea nr.1; sunt finalizate culeea nr. 2 şi ceilalți doi piloni;au fost aduse cele 24 de grinzi care vor susține podul.

În ceea ce privește platforma betonată pentru divizia de transport electric din Burdujeni sat,- se lucrează la zidul de sprijin şi la realizarea platformei.La aducțiunea de gaz metan din Burdujeni sat se lucrează pe strada Dobrilă Eugen şi la magistrala de alimentare în zona IRIC.

În ceea ce privește asfaltarea străzilor, pe strada Grigore Ureche lucrările sunt finalizate;
pe strada Viitorului şi Măgurei din cartierul Obcini, Putnei din zona gării Burdujeni, lucrările sunt finalizate parțial. La Sala de gimnastică a Colegiului Național „Spiru Haret” s-au instalat fermele metalice, urmează montarea panourilor.

”Am constat că se lucrează relativ bine, în condițiile date de lipsa forței de muncă calificate. Sperăm că vom termina lucrările la timp.Doamne ajută!”, a transmis primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

 

Please follow and like us:

2 comentarii la „Primarul Ion Lungu în inspecție pe principalele șantiere ale Sucevei. El apreciază că se lucrează relativ bine, în condițiile lipsei forței de muncă calificate

  • 26 iulie 2019 la 18:23
    Permalink

    Iar a scos-o Ion Lungu… “lucrarile merg relativ bine”. Pai relativ bine au mers si lucrarile de la terenurile de tenis si de fotbal de la zona de agrement Tatarasi, sau de la patinoarul acoperit sau de la sala polivalenta sau de la asfaltarile marca Lungu/Harsovschi care nu tin mai mult de 2 ani, etc, etc. Totul merge relativ bine in mintea lui Lungu si Harsovschi dar Suceava este in colaps. Fanfara si folclor in loc de educatie si infrastructura, atata au putut sa faca. Dispret!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.