Primarul Ion Lungu, în vizită pe șantierele municipiului, de luni dimineață

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a efectuat în dimineața acestei zile o verificare a tuturor lucrărilor care sunt în derulare, finanțate de primăria municipiului reședință de județ.

Ion Lungu a fost mai întâi să vadă cum funcționează pregătirea  organizării de  şantier pentru noul pod peste râul Suceava. A fost la  noua baza de transport electric, de pe strada Căpitan Grigore Andrei din  Burdujeni-sat.  A asistat la demararea lucrărilor în acest an la realizarea conductei de  gaz metan din Burdujeni-sat, pe strada Lev Tolstoi. A vizitat și șantierele de reparații străzi din municipiul Suceava, demarate în dimineața acestei zile. Este vorba despre lucrările de asfaltare de pe străzile Dragos Vodă,  Dimitrie Onciul,  Eroilor,  Curtea Domnească, Gheorghe Doja, Biruinței dar și în parcările din  zona Albina, George Enescu.  Au demarat lucrările și la  sala de gimnastică de la Colegiul Național  Spiru Haret;  operațiunile de mansardare la  Şcoala Generală nr.10 Burdujeni precum  și extinderea  corpuri clădiri la Colegiul National “Petru Rareş”.

”După ce am aprobat bugetul, vom insista la constructori să respecte clauzele contractuale angajate cu municipalitatea pentru a termina lucrările la timp”, a transmis primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *