Primarul Ion Lungu îşi cere scuze pentru traficul îngreunat din oraş. Edilul anunţă că lucrările din zona podului de la bazar nu suportă amânare

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a mers aseară în zona podului de la bazar să văd dacă se poate lucra pe timp de noapte, iar  în această dimineață, la prima ora, a  verificat stadiul lucrările ce se execută la podul de peste râul Suceava.

Într-un comunicatul postat pe contul său de socializare, edilul şi-a cerut scuze față de suceveni pentru deranjul creat și le-a transmis că aceste lucrări trebuie făcute acum şi că nu suportă amânare.

Primarul Ion Lungu a mai spus că s-a ajuns în această situație în urma distrugerii și deformării elementelor de rost de dilatație cauzate de traficul greu. Acesta a precizat că distrugerea și avarierea sistemului de fixare a elementelor de rost și infiltrarea apei sub hidroizolație, precum și distrugerea acesteia pe anumite porțiuni, pot duce chiar la suspendarea circulației pe pod.

„Prin urmare, lucrările nu mai pot fi amânate sau reprogramate. Trebuie să facem lucrarea cât mai repede, dar să o facem și de calitate. Zilnic voi merge la fața locului să verific modul în care se prezintă lucrările.
Mulțumesc sucevenilor pentru înțelegere!”, a transmis Ion Lungu.


Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *