Primarul Ion Lungu, mesaj de susținere pentru suceveanul Cristian Mihai Pascariu, care candidează pentru funcția de consilier comunal în Torino

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a postat pe pagina sa de facebook un mesaj în care își manifestă sprijinul pentru Cristian Mihai Pascariu, sucevean care candidează pentru funcția de consilier comunal la Torino – Italia.

Prezentăm în cele ce urmează mesajul de susținere pentru suceveanul angrenat în competiția electorală din Italia, a primarului Ion Lungu:

 

Orice primar are datoria morală de a își susține cetățenii și de a le fi alături la nevoie, precum ne dorim și noi în tot ceea ce realizăm.

Azi este rândul meu să fac un apel pentru a veni în întâmpinarea colegului și consăteanului nostru din Diaspora Italia, Pascariu Cristian Mihai, care este de altfel și consilierul meu, un om simplu, care nu și-a uitat originile și care a fost mereu în mijlocul comunității la nevoie.

Acesta este un motiv în plus care mă determină să vă invit ca împreună să îl susținem pe acest drum al campaniei electorale, alături de colegii lui, acum în prag de alegeri locale care vor avea loc în perioada 3-4 Octombrie în Italia și în cazul lui, pentru funcția de consilier comunal la Torino din regiunea Piemonte.

Am încredere deplină că aceste alegeri vor fi benefice și pentru legătura dintre Italia și România, pentru că fără implicarea cetățenilor români nu avem cum să pretindem integrare. Fac apel cu înțelepciune la conștiința dumneavoastră că veți lua în serios rolul alegerilor în societate și veți fi la fel de conștiincioși precum sunteți atunci când este vorba despre țara noastră, pentru că, într-un fel sau altul, la Torino sunteți foarte mulți conaționali care v-ați construit un viitor și un loc pe care îl numiți „acasă”.

Așadar, nu-mi rămâne decât să vă invit să fiți alături de candidatul nostru și să vă prezentați la vot în număr cât mai mare. Doar împreună vor reuși să devenim exemplu de civilizație pentru Europa. Din partea mea, mult succes și toată susținerea!

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *