Primarul Ion Lungu: Rămas bun, CARMEN! Primarul municipiului Suceava va propune acordarea titlului de Cetățean de onoare Post-Mortem, pentru Carmen Veronica Steiciuc

Rămas bun, CARMEN!, este mesajul transmis de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, la încetarea din viață a directorului Teatrului Municipal ”Matei Vișniec”, Carmen Veronica Steiciuc. El a spus că în ședința de Consiliu Local de luna aceasta va propune acordarea titlului de Cetățean de onoare Post-Mortem pentru Carmen Veronica Steiciuc:

 

”Noiembrie a adus o veste tristă: Carmen Veronica Steiciuc, directoarea Teatrului Municipal „Matei Vișniec” din Suceava, a plecat dintre noi. Poetă, director de revistă, iubitoare și promotor al artei în toate formele ei, plecarea ei reprezintă o mare pierdere pentru teatrul și cultura suceveană. Toți știm că a fost o ființă deosebită, suflet blând, calm, echilibrat, plin de lumină și iubire, pe care le oferea cu generozitate tuturor!

A fost o colegă deosebită, un manager responsabil. Venea săptămânal la primărie, să ne consultăm cu privire la cele mai bune decizii pentru teatru, având grijă să nu deranjeze pe cei din jurul ei.

Când am aflat că starea ei de sănătate s-a înrăutățit, am stat în contact permanent cu medicii, care au făcut totul pentru a o salva.

Carmen a fost conștientă că organismul ei nu mai rezistă, din cauza istoricului ei medical, așa că și-a luat rămas bun și a plecat spre teatrul de stele. S-a stins demn la fel cum a trăit!

Ca primar și colaborator, voi propune să fie depusă în foaierul Teatrul ”Matei Vișniec” – casa ei de suflet, pe care a decorat-o cu pasiune, iubire chiar de la înființare, în urmă cu 6 ani.

Voi propune să fie declarată post-mortem ”Cetățean de Onoare” în ședința de Consiliu Local din noiembrie 2021.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Dumnezeu să o odihnească în lumină!”, este mesajul primarului municipiului Suceava, Ion Lungu. (foto: Jupanu)

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *