Primarul Ion Lungu: Sala Polivalentă de la Centrul Multifuncțional Arta din Ițcani va fi data în folosință până la sfârșitul lunii mai

Primarul Ion Lungu a anunțat că până la sfârșitul lunii mai va fi dată în funcțiune o nouă sală pentru activități culturale în municipiul Suceava  

Este vorba de Sala Polivalentă de la Centrul Multifuncțional Arta din Ițcani, o sală de 280 de locuri, optimă pentru evenimente culturale actuale.

Sala va avea destinația în primul rând de sală de cinematograf și de asemenea pentru activitățile educaționale la școlile care nu au amfiteatre, precum și alte activități culturale.

”Sunt convins că va fi o sală utilă pentru activități culturale și apreciată de cei din domeniu.

Infrastructura pentru activități culturale s-a îmbunătățit în orașul nostru după punerea în funcțiune a clădirii Centrului Cultural Bucovina al Municipiului Suceava (clădirea teatrului), a Centrului pentru Tradiții Populare și acum a Sălii Polivalente de la Centrul Multifuncțional Arta din Ițcani.

Prioritatea zero în perioada următoare o constituie infrastructura pentru activități sportive în Complexul Sportiv de 12 hectare de la intrarea în municipiu dinspre Fălticeni, pe care îl facem și sunt deja licitate Sala Polivalentă de 5.000 de locuri a Municipiului Suceava, Baza Sportivă tip I, teren antrenament 500 locuri cu nocturnă și de asemenea Stadion Nou de 10.000 locuri care se află în Lista Sinteza la Compania Națională de Investiții.

De asemenea este în lucru documentația pentru Aquaparkul care va fi realizat tot în cadrul Complexului Sportiv.”, a tramsmis primarul Ion Lungu.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.